BPM AFSCHRIJVINGSTABEL

Wanneer u aangifte doet volgens de BPM afschrijvingstabel wordt er gekeken naar de netto catalogusprijs en een BPM afschrijvingstabel op basis van de leeftijd van het voertuig. De BPM afschrijvingstabel wordt ook wel de BPM forfaitaire afschrijvingstabel genoemd.

BPM FORFAITAITE AFSCHRIJVINGSTABEL

Wanneer u aangifte wilt doen volgens de BPM forfaitaire afschrijvingstabel wordt er gekeken hoe oud het voertuig is, door middel van de afschrijvingstabel wordt er bepaald hoeveel bruto BPM er mag worden afgeschreven. Hierbij wordt er geen rekening gehouden met de staat of kilometrage van de auto.

VERZOEK BPM BEREKENEN

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op

 • Foto's
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  AFSCHRIJVINGSTABEL BPM

  De erkende taxateurs werken altijd op basis van de meest recente forfaitaire afschrijvingstabel BPM, voor een betrouwbare berekening van uw BPM!

  BPMvanmijnauto.nl kan voor u de BPM berekenen voor de BPM aangifte van uw importauto. De erkende taxateurs van BPMvanmijnauto.nl zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BPM en helpen u graag met het berekenen van de BPM voor uw auto. Bpmvanmijnauto.nl is de erkende taxateur voor heel Nederland.

  BPM laten berekenen door middel van BPM afschrijvingstabel?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want onze experts helpen u graag!
  TOP